Kata-kata Hikmah

Masakan yang sedap adalah ikhlas dari hati dan penuh dengan kasih sayang...Bak kata Chef Ammar "masak dari hati,masak with iman"

Produk Kek

Di sini terdapat pelbagai jenis kek antaranya kek lapis (pelbagai jenis),kek oren,kek chiffon kastad,kek carrot dan sebagainya. Anda boleh tengok dan tempah. Kek-kek ni pun boleh dibuat sebagai doorgift untuk apa-apa event antaranya majlis perkahwinan,majlis cukur jambul,sambutan hari lahir atau apa-apa event sekalipun...Boleh beli sebiji ataupun nk pack siap-siap untuk apa-apa event. Jom tgk gambar-gambar kek yg boleh ditempah....Semua kek bersaiz 9" x 9". Loyang 4 segi...


KEK LAPIS

5 jenis kek lapis yang asas:

Kek Lapis Oreo - RM70


Kek Lapis Badam - RM 70
Kek Lapis Masam Manis - RM 70 (sedap ni)
Kek Lapis Prune - RM 70 (pun sedap jgk)
Kek Lapis Cadbury - RM 85 (ada coklat cadbury ni)
Kek lapis yang baru:

Tambahan kek lapis baru..kek lapis tembikai...yum..yum....sedap....
Kek Lapis Tembikai - RM 70(sedap...rugi tak try...)
Kek Lapis Rempah - RM 70
Kek Lapis Blueberry - RM70
Kek Lapis Aiskrim Coklat bersama Kuaci - RM 70 (kek tidak dibuat lagi)


Kek Lapis Double Chocolate - RM 70(sedap...double coklat die)


KEK-KEK LAIN



Kek Carrot Walnut Cheese - RM 65


Kek Lapis Kukus Cream Cheese - RM 60

Kek Biji Popi Biru - RM30 (sebiji besar)



Kek Rampai Kelapa - RM30 (sebiji besar)
Kek Oren - RM40 (sedap dan gebu)
Kek Coklat Moist = RM35 (tanpa topping)
RM40 (topping)
Kek Carrot = RM 50 (guna kacang walnut)
Kek Marble - RM 30 (sebiji besar)


Kek Prune - RM 40 (sebiji besar) 
- RM 45 ( beserta topping coklat)
Kek Chiffon Kastad - RM 18 (kecil) , RM 35 (besar)
"Kalau sedap boleh diwar-warkan,kalau tak sedap boleh beritahu saya"

3 comments:

  1. salam...buat x kek yang ada letak gambar kat atas tu? nak request kek perissa vanilla coklat boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wassalam..maaf lambat reply...sibuk sikit...maksudnya nk gambar atas kek la ek...saya tak buat gambar atas kek...yg biasa2 je...

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete